Toevallig mocht ik even rondneuzen in het jaarboek Mjamtaart! waar ik bij toeval een simpel recept tegenkwam om zelf bonbons te maken, nodig; botercreme, bitterkoekjes en chocolade................ Ik kon niet wachten om de volgende ochtend naar de supermarkt te rennen om bitterkoekjes en chocolade te halen!
Hierbij een "how to" voor als je een restje botercreme over hebt!
dit heb je nodig:
- botercreme
- ( pure) chocolade
- Bitterkoekjes
bitterkoekjes, pure chocolade en botercreme naar keuze. |
doe de botercreme in een spuitzak en spuit verticaal een toef op het bitterkoekje. Zet de bitterkoekjes met de botercreme een kwartiertje in de koelkast. |
Breek de chocoladereep en smelt de chocolade au bain marie. |
Als je ze allemaal in de chocolade hebt gedoopt, zet je ze weer in de koeling, zodat de chocolade hard kan worden. |
Speciaal voor mijn ouders! Met een kopje thee hebben we ze met z'n drietjes opgesmuld, ze waren héérlijk! |
Waar haal je de tijd toch vandaan. Zien er wel verrukkelijk uit hoor! X Miranda
BeantwoordenVerwijderen