vrijdag 1 februari 2013

Beter laat dan nooit

Gelukkig! Ik kan weer foto's uploaden. Een tijd terug wilde ik een bericht plaatsen, maar helaas lukte het op een of andere manier niet om foto's bij mijn bericht te zetten. En wat is een bericht zonder foto... Vanmiddag heb ik het weer eens geprobeerd en kijk! Gelukt!
 
Een vriendin van mij heeft 2 jaar geleden een beschilderd bordje van mij gekregen. Hierop schilderde ik het geboortekaartje van haar dochtertje.
 
 Een tijdje geleden vroeg ze mij of ik dat misschien ook nog voor haar zoontje wilde doen.
Met volle moed begon ik ermee, maar het was niet helemaal naar mijn zin ( bah, wat ben ik soms te perfectionistisch!), dus ik heb het in de kast gelegd.
Totdat ik het onafgemaakte bordje laatst weer tegenkwam.... Wat was het toch eigenlijk mooi en waarom had ik het niet afgemaakt!? Uiteindelijk was het helemaal niet meer zoveel werk, en had ik het eigenlijk zo voor elkaar, ik ben er trots op!
 
 
Ik verpakte het bordje in folie en om het helemaal af te maken, heb ik er een hanger van een vosje bij gemaakt. Ik kwam het idee eens op internet tegen.
( met dank aan mijn lieve vader die de houten schijfjes heeft gezaagd.)

 
 
Voor mijn lieve collega Barbera maakte ik een hart van kruissteekjes om haar veel werkplezier toe te wensen na een lange tijd van verlof.
Ik weet dat ze in de babykamer van haar dochtertje een muurschildering van kruissteekjes heeft gemaakt, dit vond ik er wel mooi bij passen.
Veel plezier ermee Barbera!


4 opmerkingen:

 1. Dank je wel Rens, erg mooi. Hij heeft een speciaal plekje gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai,

  Ik zag vandaag je post met een heel mooi bordje waarop je een geboortekaartje hebt nageverfd. Ik zou voor mijn dochter en mijn toekomstige baby ook graag geboortebordjes willen maken. Zou je dat willen doen? En wat vraag je er voor?

  Groetjes Jill


  jillvermeer@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw, mooie dingen maak je zeg, leuk om zo op je blog rond te neuzen. Fijne zonnige dag, liefs Maai

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar mag je heel trots op zijn ! Het is wondermooi !

  BeantwoordenVerwijderen